1 år

Her er nogle billeder fra Liv´s første fødselsdag.

Der er både nogle fra selve dagen, og fra den dag (søndagen efter) hvor Liv blev fejret af hele familien nede i vores gård.

2 år

Her er nogle billeder fra Liv´s 2 års fødselsdag.

Der er både nogle fra selve dagen, hvor Liv blev fejret hjemme hos mormor og morfar, og fra den efterfølgende søndag nede i gården.

3 år

Her er nogle billeder fra Liv´s 3 års fødselsdag, som blev fejret på selve dagen sammen med mor, far, Emil og moster i Tivoli, og senere på McDonalds.

Dagen efter blev Liv fejret af hele familien, som kom til eftermiddagshygge nede i gården.

4 år

Her er nogle billeder fra Liv´s 4 års fødselsdag.

Der er både nogle fra selve dagen, hvor Liv blev fejret af hele familien, og fra børnefødselsdagen (søndagen efter) hvor der var besøg af de to bedste veninder, Astrid og Sofie.

5 år

Her er nogle billeder fra Liv´s 5 års fødselsdag.

Der er både nogle fra dagen før selve fødselsdagen, hvor Liv blev fejret af hele familien, og fra børnefødselsdagen (dagen efter) hvor der var besøg af børnene fra børnehaven. Her var der pizza, skattejagt og slikposer.

6 år

Her er nogle billeder fra Liv´s 6 års fødselsdag.

Der er både nogle fra søndagen før selve fødselsdagen, hvor Liv blev fejret af den ene del af familien som kom til eftermiddagshygge, og fra selve dagen, hvor den anden halvdel af familien var med i Zoologisk Have på skattejagt.
7 år

Her er nogle billeder fra Liv´s 7 års fødselsdag.

Der er både nogle fra selve fødselsdagen, hvor vi  var hjemme, i svømmehallen og på McDonald, og fra søndagen efter, hvor Liv (og Emil) blev fejret af hele familien på Spanager. Der var både skattejagt, mini-OL og snobrødsbagning.
8 år
Her er nogle billeder fra Liv´s 8 års fødselsdag, som blev fejret på selve dagen i sommerhus i Odder, og i Legoland sammen med Kenneth, Marianne, Leonora og Aviaya.
Og nogle billeder fra d. 29. juli, hvor Liv (og Emil) blev fejret af hele famlien på Spanager.
9 år
Her er nogle billeder fra Liv´s 9 års fødselsdag.
Der er både nogle fra selve dagen, hvor vi var i Valbyparken (legeplads og de små haver), ude at spille bowling og på McDonalds.
Og nogle billeder fra weekenden efter hvor Liv (og Emil) blev fejret med hele familien i Hedeland.
10 år
Her er npgle billeder fra Liv´s 10 års fødselsdag. Der både nogle fra selve dagen dagen (på Kreta), hvor vi bl.a.spillede minigolf, badede i poolen og lavede flashmob på scenen med entertainment-teamet. Og nolgle fra weekenden efter, hvor Liv (og Emil) blev fejret på stranden.
11 år
Her er npgle billeder fra Liv´s 11 års fødselsdag. Der både nogle fra selve dagen dagen, og nolgle fra weekenden efter, hvor Liv (og Emil) blev fejret hjemme hos oldemor.
12 år
Her er npgle billeder fra Liv´s 12 års fødselsdag. Der både nogle fra selve dagen dagen, og nolgle fra weekenden efter, hvor Liv (og Emil) blev fejret hjemme hos mormor og morfar.
13 år
Her er npgle billeder fra Liv´s 13 års fødselsdag. Der både nogle fra selve dagen dagen, hvor vi var til Grøn koncert i Valbyparken, og nolgle fra weekenden efter, hvor Liv (og Emil) blev fejret til Lodsens dag i Dragør.
14 år
Her er npgle billeder fra Liv´s 14 års fødselsdag. Der både nogle fra selve dagen dagen, hvor vi var i biografen, og nolgle fra weekenden efter, hvor Liv (og Emil) blev fejret på Amager strand.
15 år
Her er npgle billeder fra Liv´s 15 års fødselsdag, hvor vi var i biografen, og havde besøg af Bedste og mormor og morfar.
16 år
Her er nogle billeder fra Liv´s 16 års fødselsdag. Der både nogle fra selve dagen dagen, hvor vi bl.a var på Bones, og nogle fra weekenden efter, hvor Liv (og Emil) blev fejret i Zoo.
17 år
Her er nogle billeder fra Liv´s 17 års fødselsdag. Der både nogle fra selve dagen dagen, og nogle fra fejringer med familien, hvor vi også holdt Emils 15 års fødselsdag.
18 år
Her er nogle billeder fra Liv´s 18 års fødselsdag. Der både nogle fra dagen inden vi tog på sommerferie, og nogle fra selve dagen, hvor vi var i Amsterdam. Og nogle fra weekenden efter vi kom hjem fra ferie, hvor hjun (sammen med Emil) blev fejret af familien.
Lav din egen hjemmeside med mono.net