1 år

Her er nogle billeder fra Emil´s første fødselsdag.

Der er både nogle fra selve dagen, hvor vi var hjemme og bare hyggede os, og fra den dag (lørdagen efter) hvor Emil blev fejret af hele familien nede i vores gård.

2 år

Her er nogle billeder fra Emil´s 2 års fødselsdag.

Hele familien kom til eftermiddagshygge på selve dagen, nede i gården.

3 år

Her er nogle billeder fra Emil´s 3 års fødselsdag.

Hele familien kom til eftermiddagshygge på selve dagen, nede i gården.

4 år

Her er nogle billeder fra Emil´s 4 års fødselsdag.

Der er både nogle fra dagen før (om søndagen), hvor den ene halvdel af familien kom til eftermiddagshygge, og fra selve dagen, hvor den anden halvdel af familien, var med i Dyrehaven og køre hestevogn, og spise is på Bakken.

5 år

Her er nogle billeder fra Emil´s 5 års fødselsdag.

Der er både nogle fra d. 24/7, hvor Emil (og Liv) blev fejret af hele familien på Spanager. Der var både skattejagt, mini-OL og snobrødsbagning. Og fra selve dagen, hvor børnene fra børnehaven kom på besøg, og vi var ude at aftenbade ved Amager Strand.
6 år
Her er nogle billeder fra Emil´s 6 års fødselsdag.
Der er både nogle fra søndagen før, hvor han (og Liv) blev fejret af hele familien på Spanager, og fra selve dagen, hvor vi var hjemme, lavede pakkeleg, og var i svømmehallen og på McDonald.
7 år
Her er nogle billeder fra Emil´s 7 års fødselsdag.
Der er både nogle fra weekenden før, hvor han (og Liv) blev fejret af hele familien i Hedeland, og fra selve dagen, hvor vi var i Badesøen, på kanalrundfart og på Jensens Bøfhus.
8 år
Her er nogle billeder fra Emil´s 8 års fødselsdag. Der er både nogle fra weekenden før, hvor han (og Liv) blev fejret på stranden, og fra selve dagen, hvor vi bl.a. var på vandidrætslegepladsen i Fælledparken og aftenbadetur til stranden.
9 år
Her er nogle billeder fra Emil´s 9 års fødselsdag. Der er både nogle fra weekenden før, hvor han (og Liv) blev fejret hjemme hos oldemor, og fra selve dagen, hvor vi var på Bakken.
10 år
Her er nogle billeder fra Emil´s 10 års fødselsdag. Der er både nogle fra weekenden før, hvor han (og Liv) blev fejret hjemme hos mormor og morfar, og fra selve dagen (i Disneyland Paris).
11 år
Her er nogle billeder fra Emil´s 11 års fødselsdag. Der er både nogle fra weekenden før, hvor han (og Liv) blev fejret til "Lodsens dag" i Dragør, og fra selve dagen (i Zoo).
12 år
Her er nogle billeder fra Emil´s 12 års fødselsdag. Der er både nogle fra weekenden før, hvor han (og Liv) blev fejret på Amager strand, og fra selve dagen hvor vi var ude at sejle og bade i havnen.
13 år
Her er nogle billeder fra Emil´s 13 års fødselsdag, hvor vi blandt andet var på Running sushi efter Liv, Gry og Eva var kommet hjem fra lejrskole.
14 år
Her er nogle billeder fra Emil´s 14 års fødselsdag. Der er både nogle fra weekenden før, hvor Emil (og Liv) blev fejret i Zoo og fra selve dagen, hvor vi bl.a spillede basket og spiste sushi.
15 år
Her er nogle billeder fra Emil´s 15 års fødselsdag. Der er både nogle fra selve dagen, hvor vi var på vandretur. Dag 3, 13 km fra Espergærde til Fredensborg. Og nogle billeder fra fejringer med familien, hvor vi også holdt Livs 17 års fødselsdag.
16 år
Her er nogle billeder fra Emil´s 16 års fødselsdag. Der er både nogle fra selve dagen, hvor Emil og Gry var en tur på Bakken og senere hvor var vi ude at sejle, og nogle fra weekenden efter hvor han (sammen med Liv) blev fejret af familien.
Lav din egen hjemmeside med mono.net